Retururi

1. Daca din anumite motive, pe care nu trebuie sa le justificati, va hotariti sa returnati produsul, o puteti face  in urmatoarele conditii:

2. Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, persoanele fizice  in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, inainte de expirarea perioadei de retragere  stabilita de dispozitiile pre-citate, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

3. Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere ,respectiv inainte de expirarea celor 14 zile, consumatorul informeaza SC Bartor Mecatronic SRL cu privire la decizia de a returna bunul achizitionat " putind opta pentru una din variantele instituite de acest articol :

a) folosirea formularului de retragere prevazut de Anexa B la OUG 34/2014  si comunicarea acestuia prin posta cu confirmarea primirii sau prin email la adresa atelier@bartormt.ro

b) folosirea unei declaratii neechivoce prin care va exprimati decizia de retragere din contract si comunicarea acesteia prin posta cu confirmarea primirii sau prin email la adresa atelier@bartormt.ro

4. Produsele se pot returna doar dupa confirmarea din partea SC Bartor Mecatronic SRL a primirii instiintarii privind decizia de retur.

5. Conditii generale de returnare:

a) produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate.

b) produsele trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, astfel incat cutia originala sa nu sufere nici un soc pe perioada transportului pana la vanzator.

c) produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de produse cadou nu se pot returna individual, ci doar in forma completa asa cum au fost vandute impreuna cu produsul cadou cu care au fost livrate.

6. In cazul in care achizitia a fost efectuata cu beneficiul unui cupon de discount/card cadou, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata prin scaderea valorii cuponului din valoarea initiala.

 7. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a solicita  acoperirea prejudiciului cauzat prin deteriorarea produsului,  constind in contravaloarea  cheltuielilor necesare pentru readucerea la stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.  Acest comision va fi comunicat clientului in baza constatarii estetice si tehnice a produsului returnat.

Rambursarea banilor

1. Returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care SC Bartor Mecatronic SRL nu a primit produsul returnat sau nu a confirmat primirea instiintarii privind decizia de retragere din contract.

2. Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului catre SC Bartor Mecatronic SRL, vor fi suportate integral de catre cumparator.

3. Returnarea contravalorii produsului va fi efectuata prin virament bancar si nu presupune alte taxe sau comisioane.

4. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

5. SC Bartor Mecatronic SRL va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile  de la data informarii de catre cumparator asupra deciziei sale de a returna bunul achizitionat si a receptiei returului daca au fost respectate de catre cumparator obligatiile instituite prin prezentul inscris care are ca suport disp art 9-14 din OUG 34/2014.

6. Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora sub indrumarea si ajutorul personalul calificat SC Bartor Mecatronic SRL nu se supun  art. 9-14 al OUG 34/2014

Procedura de retur :

1. Contactarea vanzatorului.

2. Trimiterea formularului de retragere sau a declaratiei neechivoce privind decizia de retur prin posta la adresa Str. Tesatorilor Nr. 56, Ap. 2, Cisnadie 555300, Judetul Sibiu, sau prin email la adresa atelier@bartormt.ro,  completate de catre client.

3. Confirmarea din partea SC Bartor Mecatronic SRL privind decizia de retur.

3. Produsul trebuie sa fie ambalat  astfel incat sa nu se deterioreze pe perioada transportului si trebuie ambalate separat, in alta cutie decit cutia originala. Cutia originala trebuie protejata, sa nu se deterioreze.

4. In momentul trimiterii produsului rugam cumparatorul sa se asigure ca a adaugat toate accesoriile in cutia produsului, nu a pierdut etichetele produsului si elementele interioare ale ambalajului cu care a fost expediat initial produsul.

5. Este important sa nu se aplice  banda adeziva, chiar daca este transparenta peste etichetele produsului astfel incat cutia produsului sa ramana intacta.

6. Predarea produsului se poate face personal sau se poate expedia prin curier la sediul magazinului nostru din strada Tesatorilor Nr. 56, 555300 Cisnadie, Sibiu.

7. Firma SC Bartor Mecatronic SRL nu este raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului, pe timpul expedierii. Recomandam  trimiterea coletului asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0732 161 097 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa atelier@bartormt.ro

Descarca formular de retur produs